Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian ..... wujcik wujcik dosia158 lukasz8903 Piotr Banasiak Krzysztof Majczyk Mariusz Mariusz Rafał Ziółkowski (10294 niezalogowanych)
7 Postów
Andżelika Bach
(sand0)
Wiking
DOKŁADNIE TAK TEŻ WIDZIAŁAM TO OGŁOSZENIE LUDZIE NIE NABIERAJCIE SIE NIE WPŁACAJCIE ŻADNYCH PIENIĘDZY PRZED WYJAZDEM BO TO KOLEJNA ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Magdalena Kaliska
(KasiaKasiaKa)
Wiking
Jakoś nie chce mi się wierzyć, chcesz kogoś wkopać?
nie lubisz sąsiada?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
Człowieku podajesz moje prywatne dane, co jest karalne !
Jesteś na pewno tym oszustem który zbiera naiwnych ludzi i obiecuje "gruszki na wierzbie" tylko trzeba zapłacic przewoźnikowi bagatela 470zł. A piszesz moje dane ponieważ jako pierwszy się kapnąłem i napisałem wszystkim ludziom na forum że to tylko próba wyłudzenia pieniędzy. Bardzo dobrze że coraz więcej zauważyło kim jesteś na prawde !!!
Moje dane masz z CV które wysłałem ci w odpowiedzi na jakże "wspaniałą" oferte pracy.
Za pubiczne oczernianie i wykorzystywanie danych osobistych grozi odpowiedzialność karna, sprawdź sobie Art. 212 KK lub art. 216 KK.
Sprawa jutro trafia na Policje.
Jak jesteś taki cwaniiak i domagasz się samosądu to podaj swoje prywatne dane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Słuchajcie byłem dzisiaj na policji i namierzyli tego skur*****. Mam jego wszystkie dane bo mam znajomego w policji:
ooooooo
oooooo

Mam też numer telefonu:111111111111111

Trzeba wymierzyć sprawiedliwość temu gnojowi!
Mają jego adres ip i pokrywa się z jego adresem zamieszkania także musi to być on, ponieważ była to tylko próba oszustwa nie mogą nic zrobić "narazie" dlatego proponuje samosąd! Wiem, że było więcej zgłoszeń na niego nazywa się michał m. nie chcieli mi podać nazwiska ale po znajmości podali mi jego adres. Już planuje się wybrać tam w kilka osób. Nie popuszczę gnojkowi!

za tkie cos
pisz do prokuratora ze grozby karalne ,publiczne nawiolywanie do przestepstwa i sprawstwo kierownicze
to jest scigane z urzedu

teraz dedektywek beknie troche i mu dupe poprawia w pierdlu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
Dokładnie tak jutro zrobie.
Pewnie się koleś mści tylko dlatego że zauważyliśmy kim jest na prawde i nie będzie takiego zysku na jaki liczył.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
napisz do admina nie udostepni jego dane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
Myślisz że to coś da ? Koleś zapewne użył przy rejestracji fałszywych danych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
IP kompa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Michał M
(malinek10)
Wiking
racja, może i dane osobiste zmyślać , ale adresu IP tak łatwo nie oszuka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Magdalena Kaliska
(KasiaKasiaKa)
Wiking
Ups, Pan się naciął, usunął swój post, ale nie wiedział, ze post zacytowany się zapisuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok